Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ιερέας καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ για λογοκρισία στο μεταναστευτικό

Κοινωνία

Ιερέας καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ για λογοκρισία στο μεταναστευτικό

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει επί λέξη:
“Δυστυχώς ο ΣΚΑΙ σήμερα μας έκοψε στην πρωινή εκπομπή, εμείς που ζούμε και έχουμε πρόβλημα. Έπρεπε να δώσει το χρόνο να πούμε δύο βασικές αλήθειες. Ιδιαίτερα στον πρώην Δήμαρχο κ. Αποστόλου. Δεν θέλουν να ακούν οι άνθρωποι την αλήθεια αλλά αυτά που θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση. Δημοκρατία σημαίνει να μιλάμε επί ίσοις όροις κύριοι.  Το βράδυ στις 7 μμ θα τα πούμε πρώτα ο Θεός στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ του Μανταμαδου. Το σύνθημα μας είναι καμία δομή κλειστή ή ανοιχτή στη περιοχή Μανταμαδου. Και στο νησί μας φτάνει πια είμαστε στα όρια της υπομονής, ΕΥΧΟΜΑΙ και το πιστεύω, το οποίο το έχει αποδείξει Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους”
Ο εν λόγω ιερέας έχει πρωταγωνιστήσει και στο παρελθόν σε διαμαρτυρίες, ενώ προ μηνών δεν μάσησε τα λόγια του για το μεταναστευτικό από την Καλλονή σε σχετική κινητοποίηση και ξεσπάθωσε κατά των ΜΚΟ, του Ερντογάν, κάνοντας λόγο για μπίζνες και άλλα αποκαλυπτικά!
"Αρκετοί οικονόμησαν μαύρο χρήμα. Βουλιάξαμε τον τόπο μας. Είμαι και είμαστε ενάντιοι σε κάθε νέα δομή." έλεγε τότε!
"Δεν θέλουμε να καταντήσουμε αυτόν τον τόπο αποθήκες ψυχών" είπε ακόμη και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον Ερντογάν και την στάση του στο μεταναστευτικό.
"Ο διάβολος Ερντογάν δεν θα άφηνε τις ΜΚΟ να αλωνίσουν το χρήμα μέσα από τα χέρια του" τόνισε ο λεβεντόπαπας π. Χρήστος.
Μίλησε για "φαγοπότι" στις ΜΚΟ, "εξαγόρασαν ανθρώπους και επιχειρήσεις. Δίχασαν και διχάζουν την κοινωνία μας με το χρήμα" είπε και αναζήτησε το κράτος και τους μηχανισμούς του.
"Δεν άνοιγαν στόματα να αντιδράσουν γιατί τους το έκλεινε το χρήμα" είπε υπό χειροκροτήματα και επευφημίες.
Δείτε το βίντεο με όλα όσα είχε πει τότε
https://www.facebook.com/asanoula.kokkinelli/videos/3287868637921807/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

  LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί ...