Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κυκλώνει τη Φθιώτιδα ο «Ιανός»: «Ξύπνησαν» ξεχασμένα ποτάμια – Βίντεο, φωτογραφίες

 

COVID-19
Κρούσματα: 
30.194.927
Ανέρρωσαν: 
20.541.326

Θάνατοι: 
946.371
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (47)
 0  0  0
Βρείτε μας

Σημαντικά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Φθιώτιδας από την επέλαση του κυκλώνα «Ιανός». Προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων.

Πληθώρα προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι αρχές στη Φθιώτιδα καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προκαλεί ο κυκλώνας Ιανός σε πολλά χωριά δυτικά της Λαμίας έχουν σχηματιστεί χείμαρροι.

Κυκλώνας Ιανός
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : LAMIANOW.GR
Κυκλώνας Ιανός

Ακόμα και ξεχασμένα ρέματα έχουν παρασύρει φερτά υλικά και νερά μέσα σε κατοικημένες περιοχές σε αρκετά χωριά, ενώ χωματουργικά μηχανήματα των δήμων αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς προσπαθούν να εκτρέψουν τα νερά έξω από κατοικημένες περιοχές.

Προβλήματα σημειώνεται στη συγκοινωνία που έχει διακοπεί σε αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου. Το μεσημέρι διακόπηκε η συγκοινωνία από Λαμία προς Καρπενήσι, 15 χιλιόμετρα μετά τη Λαμία, λίγο πριν το χωριό Ζηλευτό, όπως μεταδίδει το lamianow.gr.

Με δυσκολία γίνεται και η σύνδεση και στο χωριό Λιανοκλάδι αφού διάφορα ρέματα φούσκωσαν, ενώ χείμαρρος στο Ζηλευτό έχει παρασύρει και αυτοκίνητα που ήταν εντός του χωριού.

Κυκλώνας Ιανός
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : LAMIANOW.GR
Κυκλώνας Ιανός
Κυκλώνας Ιανός
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : LAMIANOW.GR
Κυκλώνας Ιανός

Οι πυροσβέστες δεν προλαβαίνουν τις αντλήσεις στα Λουτρά Υπάτης και το Λιανοκλάδι καθώς οι κλήσεις είναι διαρκείς. Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στη συγκεκριμένη περιοχή ενώ αντίθετα στη Λαμία βρέχει σποραδικά και χωρίς μεγάλη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου