Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Συντάκτης: efsyn.gr Μια από τις πλέον διχαστικές εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ φτάνει στο τέλος της. Μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται η ψηφοφορία και στις 50 Πολιτείες. Ένα βήμα πριν από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. «Καθίζηση» της Χίλαρι Κλίντον σε πολιτείες-κλειδιά

Η Αμερική εκλέγει πρόεδρο LIVE

us_elections1.jpg

Αριστερά οι οπαδοί της Χίλαρι Κλίντον- Δεξιά του Ντόναλντ ΤραμπΑριστερά οι οπαδοί της Χίλαρι Κλίντον- Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ | AP PHOTO
Μια από τις πλέον διχαστικές εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ φτάνει στο τέλος της. Μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται η ψηφοφορία και στις 50 Πολιτείες.
Ένα βήμα πριν από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. «Καθίζηση» της Χίλαρι Κλίντον σε πολιτείες-κλειδιά
Αναταράξεις στις αγορές.
Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις LIVE στο efsyn.gr : την εξέλιξη του θρίλερ στις κρίσιμες Πολιτείες, αλλά και τις επίσης κομβικές αναμετρήσεις στα δυο σώματα του Κογκρέσου.   

«Ας περιμένουμε λίγο ακόμη» (09:09)

Η πρώτη επίσημη αντίδραση των Δημοκρατικών στα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών δεν ήρθε από την Χίλαρι Κλίντον, αλλά από τον Τζον Ποντέστα.
Ο επικεφαλής της καμπάνιας της κ. Κλίντον προέβη σε δηλώσεις σημειώνοντας «Ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Μπορούμε. Και η κάθε ψήφος πρέπει να κατατεθεί. Κάποιες πολιτείες είναι πολύ κοντά ώστε να τις κλειδώσουμε. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε αύριο. Να γνωρίζεται ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμόας σας ήταν πολύ σημαντικοί για όλους σας. Καληνύχτα, αύριο το πρωί θα είμαστε πάλι μαζί. Βρίσκεστε όλοι βαθιά στην καρδιά μας».

Αδειάζει το εκλογικό κέντρο της Χίλαρι (08:53)

Αδειάζει το εκλογικό κέντρο της Χίλαρι

«Κοκκίνισε» και η Πενσυλβάνια (08:46)

Ξεκαθαρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς με τη νίκη του στην Πενσυλβάνια φθάνει τους 264 εκλέκτορες και οδεύει ολοταχώς προς τον Λευκό Οίκο.
Προηγείται, ακόμη, στο Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν, στην Αριζόνα, στην Αλάσκα...
Stephanie Strasburg/Pittsburgh Post-Gazette via AP

Η Μαρίν Λεπέν συγχαίρει τον Τραμπ (08:39)

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και τον ελεύθερο αμερικανικό λαό έστειλε μέσω twitter η ηγέτις του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Οι καλές και κακές επο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου