Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Υβριστικοί χαρακτηρισμοί Αγρια κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή (video)

Υβριστικοί χαρακτηρισμοί

Αγρια κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή (video)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης   (Φωτογραφία:  Intime )
  • 0
Αθήνα
Αγρια κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά. Το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντας τον «κότα λυράτη».
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Πολάκη που τού αντέτεινε ότι «εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλύψαμε σε αυτή τη ζωή, όπως έκανες εσύ» και προσέθεσε: «Εμένα δεν με κρατά κανείς όπως εσένα με τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΛΠΝΟ εσύ και η γυναίκα σου».
Είπε ακόμη απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη: «Εμείς δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε, όπως εσύ για να γίνεις υπουργός και το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε».
Ο κ. Γεωργιάδης τον κάλεσε να καταθέσει αμέσως τα ραβασάκια, διαφορετικά -όπως είπε- θα τον πάει στα δικαστήρια, ενώ τον αποκάλεσε «γαϊδούρι», «απατεώνα», «κότα λυράτη», ότι «κρύβεται πίσω από τα κρητικά του μουστάκια».
Τον λόγο ζήτησε και πήρε και ο κ. Σαλμάς για να απαντήσει στις κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για υψηλή τιμολόγηση ιατρικής πράξης όταν ήταν υπουργός Υγείας. «Θα σε κλείσω φυλακή», «αλητήριε», «πουλακίδα» ήταν μερικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαλμάς κατά του κ. Πολάκη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου