Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων
Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει ότι, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.
Με ανακοίνωσή της η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου ενημερώνει ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων θα παραμείνουν κλειστά αύριο «όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Αθηναίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης-Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας)».
Κλειστά αύριο τα σχολεία στον Δήμο Κηφισιάς
​Δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τον δήμο Κηφισιάς. 
Λόγω της αποψινής χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα.
Kλειστά τα σχολεία στην περιοχή του Κορυδαλλού
Kλειστά θα μέινουν τα σχολεία στην περιοχή του Κορυδαλλού κατόπιν συνεννόησης του δημάρχου, Σταύρου Κασιμάτη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Πρόκειται για τα σχολεία: 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο.
Όπως επίσης αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.
Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Παλλήνης
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία στο δήμο Παλλήνης. Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Ζούτσου, κλειστά θα παραμείνουν τα ιδιωτικά και τα δημόσια σχολεία αλλά και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στις περιοχές της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας.
Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ιλίου 
Ο Δήμος Ιλίου σε ανακοίνωση του ενημερώνει ότι την Τρίτη τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά.
Kλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Πειραιά 
Ούτε στο δήμο Πειραιά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου, λόγω της χιονόπτωσης και των προβλέψεων για τον σχηματισμό παγετού τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου