Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Eυχαριστούμε χορτάσαμε

Eυχαριστούμε χορτάσαμε…

Δεν θέλουμε να μας… ξανασώσετε!
ΤΗΝ ώρα που σε όλο τον κόσμο τα κόμματα καθημερινά ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ακόμα και ονόματα, είναι ζήτημα, εκεί που πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε καμία χώρα του πλανήτη, που να μην είχε 5-6 κομμουνιστικά κόμματα, «ορθόδοξα», «ανανεωτικά», Κ. ΜΟΥ-ΛΟΥ, Κ. ΣΟΥ-ΤΟΥ και δεν ξέρουμε με τι άλλες ονομασίες τα βάφτιζαν, ενώ τώρα είναι ζήτημα αν υπάρχουν σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 5-6 κομμουνιστικά κόμματα. Όλα τα άλλα κόμματα ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ συνεχώς με ΝΕΑ πρόσωπα και βλέπει κανείς πολιτικές προσωπικότητες τεράστιου μεγέθους και όχι μάλιστα μεγάλης ηλικίας να κάθονται στην άκρη και να μην ασχολούνται με την πολιτική, ενώ οι φίλοι μας οι Πασόκοι, πολλοί από τους οποίους διαβιούν μονίμως στον Κορυδαλλό και ο νεότερος, όπου νάναι κλείνει… εκατονταετία, ετοιμάζονται για «νέους αγώνες» και «νέα γιουρούσια»! Προφανώς για να ξαναπιάσουν – έτσι νομίζουν – την κουτάλα της εξουσίας και να συνεχίσουν το φαγοπότι του Άκη, του Γιάννου, του Σμπώκου, του Τσουκάτου, του Σημίτη και των άλλων επιφανών αρχιερέων της… ψευτιάς και της κλεφτουριάς…
ΕΔΩ ρε παιδιά, χωρίς να έχει κλέψει τίποτε, όταν έχασε το δημοψήφισμα στην Αγγλία ο Κάμερον, παραιτήθηκε και από Πρωθυπουργός και από βουλευτής και… μονάζει στην αγκαλιά της γυναίκας του, κόβοντας οριστικά κάθε επαφή με την πολιτική, παρά το ότι είναι ακόμη πολύ νέος άνθρωπος.
Το ίδιο περίπου συνέβη και με τον προηγούμενο Πρωθυπουργό της Αγγλίας, τον χαριτωμένο Τόνι Μπλερ, που μολονότι και αυτός νεότατος και ωραίος, μόλις έχασε τις εκλογές, εγκατέλειψε την πολιτική και γυρνάει από εδώ και από εκεί και βγάζει λόγους και τα κονομάει!..
ΜΟΝΟ εδώ, στην Ψωροκώσταινα, που ο λαός μας εδώ και 150 χρόνια δουλεύει σαν σκλάβος, 15-16 ώρες την ημέρα για να φτιάξουμε την πατρίδα μας και να αφήσουμε 5-10 πράγματα στα παιδιά μας, οι μόνοι που… ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ και τα ΚΟΝΟΜΑΝΕ, χωρίς να δουλεύουν, είναι οι πολιτικοί μας, οι οποίοι έχουν την αξίωση, όσα λάθη και να κάνουν, όσα ψέματα και να λένε, όσες κομπίνες και να διαπράττουν, όχι μόνο να τους ψηφίζουμε μέχρι να γεράσουν και να κατουριούνται πάνω τους, αλλά πιστεύουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίζουμε, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, όσο βλάκες ή ηλίθια και να είναι αυτά!..
ΟΧΙ, ευχαριστούμε, έχουμε μπουχτίσει και αηδιάσει με όλους αυτούς τους κυρίους, όλων των παλιών κομμάτων, δεξιών και κεντρώων, που ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας.
ΔΕΝ θα πάρουμε άλλο, έχουμε χορτάσει, από υποσχέσεις και ψέματα.
«Κ»

Κατηγορία
Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου