Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Που το βρήκε το δίκαιο η Τουρκία στο Αιγαίο;

Άγγελος Παπαλεξόπουλος: Που το βρήκε το δίκαιο η Τουρκία στο Αιγαίο; Μα φυσικά από τις απόψεις που είχαν οι Σημίτης και Πάγκαλος περί αυτού.

Άγγελος Παπαλεξόπουλος: Που το βρήκε το δίκαιο η Τουρκία στο Αιγαίο; Μα φυσικά από τις απόψεις που είχαν οι Σημίτης και Πάγκαλος περί αυτού. Για τους γνώστες της εξωτερικής πολιτικής ο Τούρκος αντιπρόεδρος επικαλέστηκε την Συμφωνία της Μαδρίτης, κατά την οποία ο Σημίτης κι ο Πάγκαλος αναγνώρισαν «Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους.» Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν στέκεται σε αυτές τις αλχημείες του παρελθόντος και επαναπροσδιορίζει αποφασιστικά τα εθνικά γεωπολιτικά συμφέροντα της Χώρας μας στο Αιγαίο.
Άγγελος Παπαλεξόπουλος Αντιστράτηγος (εα) Υποψήφιος Βουλευτής Α ΑΘΗΝΏΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣτ.Νομικος Συμβουλος στις Ενοπλες Δυναμεις.Καθηγητης Νομικων και Πολιτικων επιστημων. Ιστορικος. Mελος της Ελληνικης Εταιριας Ιστορικων .Μελος του Ελληνικου Ινστιτ.Στρατηγικων Μελετων.Μελος της Ελληνικης Αρχαιολογικης Εταιριας.Συγγραφεας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου