Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Πανθεσσαλικό: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (upd) (φωτό, βίντεο)

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ
18:32
06/05/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου με τους οπαδούς της ΑΕΚ και την Αστυνομία, επεισόδια και εντός αυτού ανάμεσα σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τις αρχές. 
 
Οι φίλοι του δικεφάλου του βορρά, που είχαν ήδη «τακτοποιηθεί» στις εξέδρες, κινήθηκαν προς την μεριά των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές. 
 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούσαν καθίσματα, διαφημιστικές πινακίδες, κροτίδες, ενώ έριξαν και βόμβα-μολότοφ, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος εντός Πανθεσσαλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ΠΑΟΚτσήδες... χρησιμοποίησαν σαν όπλο μέχρι και το σημαιάκι του κόρνερ, δείγμα φυσικά του ότι τα «σκηνικά» εκτυλίχθηκαν ακριβώς δίπλα στο χορτάρι! 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την ώρα που η προσέλευση των φιλάθλων συνεχιζόταν, δυο οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο ταρτάν και αυτό έφερε αντίδραση από την εξέδρα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μπουν κι από ‘κει περίπου 15 άτομα.

Ακολούθησαν για κάποια δευτερόλεπτα μάχες σώμα με σώμα, πριν επέμβει η Αστυνομία και τους εμποδίσει να συνεχίσουν.

Παρόλα αυτά, η ένταση δεν εκτονώθηκε, αλλά η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τους οπαδούς να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι η αερογέφυρα έξω από το γήπεδο δεν φυλασσόταν και να ανταλλάζουν αρχικά αντικείμενα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις οπαδών πάνω στην αερογέφυρα, με καδρόνια, φωτοβολίδες και ανελέητο ξύλο, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πέσει κάποιος από εκεί και να σκοτωθεί!
Κίνδυνος αναβολής του αγώνα
Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει ενημερωθεί για όσα λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του παιχνιδιού και έχει ενημερώσει τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, Νίκο Τόσκα. 
Μάλιστα, μεταξύ άλλων σημείωσε πως κινδυνεύουν ζωές.
Ο κ. Τόσκας και αφού έρθει σε επαφή με την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση για το να θα έχουμε τελικό ή όχι.
Εισβολή οπαδών στο γήπεδο και μάχες σώμα με σώμα στην αερογέφυρα!
inner
inner
Δείτε πλάνα από τα απίστευτα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην αερογέφυρα στο Πανθεσσαλικό. 
Δυστυχώς η κατάσταση στο Πανθεσσαλικό αρχίζει να εκτραχύνεται για τα καλά! 
 
Την ώρα που η προσέλευση των φιλάθλων συνεχιζόταν, δυο οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο ταρτάν και αυτό έφερε αντίδραση από την εξέδρα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μπουν κι από ‘κει περίπου 15 άτομα. 
 
Ακολούθησαν για κάποια δευτερόλεπτα μάχες σώμα με σώμα, πριν επέμβει η Αστυνομία και τους εμποδίσει να συνεχίσουν. 
 
Παρόλα αυτά, η ένταση δεν εκτονώθηκε, αλλά η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τους οπαδούς να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι η αερογέφυρα που ενώνει τις εξέδρες τους δεν φυλασσόταν και να ανταλλάζουν αρχικά αντικείμενα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. 
 
Στη συνέχεια ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις οπαδών πάνω στην αερογέφυρα, με καδρόνια, φωτοβολίδες και ανελέητο ξύλο, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πέσει κάποιος από εκεί και να σκοτωθεί! 















 
Μάχες σώμα με σώμα πριν από λίγη ώρα στα επίσημα του Πανθεσσαλικού με την αστυνομία παντελώς απούσα. 

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου