Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Δημήτριος Κ. Τσοβόλας τ. Υπουργός Οικονομικών - Δικηγόρος

Οι ευρωλάγνοι διέλυσαν την Ευρώπη


Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες μια εκστρατείας τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού με το ψευτοδίλημμα Ευρώ ή δραχμή.
Πρωταγωνιστές του φαινομένου αυτού είναι η Ν.Δ. και το δήθεν εκσυγχρονιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ., κάποια Μ.Μ.Ε., καθώς και οι θεσμικοί παράγοντες της  Ε.Ε.
Αυτά λέγονται σε μια περίοδο όπου η μία χώρα μετά την άλλη που βρίσκονται εντός της ευρωζώνης, οδηγείται στο γκρεμό και παραδίδεται στο Δ.Ν.Τ. Δηλαδή στις Η.Π.Α. και στο δολάριο. Δηλαδή σε μηχανισμούς και νόμισμα που ανταγωνίζονται την  Ε.Ε. και το ευρώ.
ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΥΡΩΚΤΟΝΟΙ.
Το φαινόμενο αυτό της κρίσης στην ευρωζώνη και την Ε.Ε. είναι αποτέλεσμα της σαφώς αντιευρωπαϊκής μονεταριστικής οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής που εφάρμοσαν διαχρονικά αυτοί που εμφανίζονταν ως ευρωλάγνοι και η οποία οδήγησε σε πτώχευση τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου καθώς και την πλειοψηφία των ευρωπαίων πολιτών. Δηλαδή αυτοί που ευθύνονται για την αδιέξοδη πολιτική που εφάρμοσε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οδήγησαν σε κρίση τις περισσότερες χώρες της ευρωζώνης και την Ε.Ε. στον έλεγχο του Δ.Ν.Τ. και στην καθυπόταξη του ευρώ στο δολάριο, εμφανίζονται σήμερα υποκριτικά ως δήθεν υποστηρικτές της ευρωζώνης και του ευρώ, θέτοντας παράλληλα το ψευδοδίλλημα ευρώ ή δραχμή.
Αυτοί όμως δεν νομιμοποιούνται πολιτικά, οικονομικά και ηθικά να εμφανίζονται σήμερα ως υποστηρικτές του ευρώ – που το κατέστρεψαν – και της ευρωζώνης, αφού άλλωστε και με την συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων οδηγούν, χωρίς καμία αμφιβολία, στο βάθεμα της ευρωπαϊκής κρίσης και στη διάλυση της ευρωζώνης και της Ε.Ε.
Οδηγούν στη χρεοκοπία τα κράτη-μέλη και τις κοινωνίες της Ε.Ε.
Γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουν οι νεκροθάφτες του ευρώ να εμπαίζουν και να εξοργίζουν τους πολίτες. Αντίθετα θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την  αρνητική πορεία της Ε.Ε. που κατέληξε να γίνει ένας μηχανισμός καταλήστευσης των κρατών μελών και των πολιτών προς όφελος της άρχουσας ευρωπαϊκής τάξης και ελάχιστων χωρών του Ευρωπαϊκού βορρά, (κυρίως της Γερμανίας).
Δημήτριος Κ. Τσοβόλας τ. Υπουργός Οικονομικών - Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου