Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ετοιμαστείτε: Ξεκίνησαν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών (ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμαστείτε: Ξεκίνησαν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών (ΒΙΝΤΕΟ)

    Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 08:39
    Ετοιμαστείτε: Ξεκίνησαν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ακόμη και για μικροχρέη θα μπορούν να κατάσχουν τις κατοικίες Ελλήνων.

    Κάθε δικαίωμα πάνω στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων θα έχουν από σήμερα οι τράπεζες, καθώς ενεργοποιούνται οι μαζικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αναμένεται να...τριπλασιαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
    Κινητήριος δύναμη για την κυβέρνηση θα σταθεί η σημαντική υστέρηση σε έσοδα, κάνοντας τους μαζικούς πλειστηριασμούς να μοιάζουν πιο επιτακτικούς από ποτέ. 
    Επί της ουσίας ο περιβόητος "νόμος Κατσέλη" για την προστασία της πρώτης κατοικίας έχει καταργηθεί, ενώ οι δανειστές ζητούν την ακύρωσή του και με νόμο που θα περάσει η ίδια η κυβέρνηση. 
    Τα περιθώρια για τους Έλληνες που χρωστούν σε δημόσιο και τράπεζες στενεύουν αρκετά, την στιγμή που κανένας απολύτως δεν αντιδρά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Από τη μία περισσότερα από 5.000 σπίτια (πολλά από αυτά είναι πρώτες κατοικίες) Ελλήνων πρόκειται να βγουν άμεσα στο "σφυρί" και από την άλλη διαμερίσματα σε πολλές ελληνικές πόλεις (βλ. Τρίκαλα, Λάρισα κλπ) παραχωρούνται για την δωρεάν στέγαση μεταναστών.
    Το..."Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", φαίνεται πως αντικαθίσταται και επίσημα από το "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη", ότι κι αν εξακολουθούν να αναγγέλλουν προκλητικά τα κυβερνητικά στελέχη, ακόμη και από τον πρωθυπουργό:
                                     
    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και παρά το ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι πιο..."βελούδινοι", αναμένουμε τις τυχόν αντιδράσεις που θα υπάρξουν.
    Υπενθυμίζουμε πως αυτό το μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που...πρωτοπορεί.                         

    Σχετική Ενημέρωση el.gr

    loading...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου