Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ

Θα ήταν ενδιαφέρον όλοι αυτοί που γράφουν για ¨εισβολήΤούρκων κομάντο¨ που μπήκαν στο ελληνικό έδαφος και έστησαν παγίδα κλπ να μας περιέγραφαν τι στοιχεία έχουν για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό τους.  Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται. Μέσα στον αντικυβερνητικό τους οίστρο,  κάποιοι κάνουν κακό στην ίδια την πατρίδα.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν περίπολο σε δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες με χιόνι και με ομίχλη. Εκεί που έγινε το περιστατικό δεν υπάρχει ούτε σύρμα ούτε τοίχος που να ορίζει τα σύνορα. Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες από ανθρώπινο λάθος  μπήκαν οι ίδιοι σε τουρκικό έδαφος. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό λένε οι Τούρκοι, αυτό λέει ο στρατός μας και αυτό δήλωσαν άλλωστε και οι ίδιοι οι συλληφθέντες!
Τι άλλη απόδειξη θέλουν κάποιοι ;
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν σε δαιμόνιους Τούρκους κομάντο που μπήκαν και συνέλαβαν εντός ελληνικού εδάφους τα δύο στελέχη μας ας πιστεύουν και στα χελωνονιντζάκια.
Και αναφερόμαστε  σε γνωστές ¨πατριωτικές¨ ιστοσελίδες. Εντάξει καταλαβαίνουμε το άγχος για αναγνωσιμότητα και για παραπάνω έσοδα από τις διαφημίσεις, αλλά όλα πρέπει να έχουν ένα όριο.   Σε έναν  τόσο ταλαιπωρημένο λαό δεν χρειάζεται να του καταρρακώνουμε άλλο το ηθικό του.
Αιδώς !
Ξέρουμε πως έτσι δυσαρεστούμε καποιους φίλους της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν μπορεί να ανεχόμαστε να βλέπουμε να γίνεται η τρίχα τριχιά, επειδή κάποιοι θέλουν να βλάψουν την κυβέρνηση ή επειδή θέλουν περισσότερα κλικ στις ιστοσελίδες τους.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου