Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Δηλώσεις Μπαχτσελί για Ελλάδα και ΚαμμένοΥστερική επίθεση Ντ. Μπαχτσελί σε Π. Καμμένο: «Να μπει σε κλινική! - Έλληνες θα σας ξεριζώσουμε τα δόντια»

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε νέα υστερική επίθεση κατά του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου αλλά και κατά όλων των Ελλήνων τους οποίους και απειλεί εκ νέου ότι θα τους ρίξει στην θάλασσα.
Απευθυνόμενος στους Έλληνες πολιτικούς λέει χαρακτηριστικά «θα τους ξεριζώσουμε τα δόντια».
Είναι σαφές ότι με τέτοιους πολιτικούς στην αντίπερα όχθη δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση. Ο άνθρωπος αυτός βλέπει τις σχέσεις των δύο χωρών σαν «bar browling» και ακόμα αναφέρεται σε σφαγές και αιματοχυσίες για τις οποίες είναι υπεύθυνοι οι πρόγονοί του.
«Ξεχάστε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα».
Ειδικότερα για τον κ. Καμμένο ο κ. Μπαχτσελί είπε: 
«Έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».
Και συνέχισε τις ακραίες δηλώσεις του:
«Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».
 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος pro news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου