Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης και η αδυναμία της Αντιπολίτευσης

Η Επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης και η αδυναμία της Αντιπολίτευσης


    Σάββατο, 12 Μάιος 2018 14:22
    Η Επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης και η αδυναμία της Αντιπολίτευσης
    Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα κατάφεραν περίφημα.
    Φυσικά, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα καλό για την χώρα. Στα Οικονομικά πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, ενώ στα Εθνικά Θέματα δεχόμαστε το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο.
    Επομένως τι κατάφεραν να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
    Το επικοινωνιακό επιτελείο το οποίο στην ουσία δίνει την κατευθυντήρια γραμμή, της συγκυβέρνησης, τα έχει καταφέρει περίφημα. Ο κ.Τσίπρας, ακολουθεί πιστά τις εντολές που του δίνουν οι σύμβουλοί του και αυτό έχει δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για την κυβέρνησης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το εξής:
    Ο Αλέξης Τσίπρας κρατάει στα χέρια του, την μακροβιότερη Μνημονιακή κυβέρνηση. Επί Πρωθυπουργίας του, η Οικονομία συρρικνώθηκε κατά πολύ, οι Έλληνες φτώχυναν, οι πολίτες άρχισαν να χάνουν τα σπίτια τους (με ένα κλικ), μπήκαμε στα Capital Controls, η υπεροφορολόγηση γονάτισε τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ επιχειρηματίες, οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν δύο στρατιωτικούς κ.ο.κ.
    Η συγκυβέρνηση κατάφερε να επιβιώσει χάρη στην άριστη επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί.
    Παράδειγμα
    Διαβάστε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Τζανακόπουλου.
    Αυτή η χώρα που οραματίζεται ο κ. Μητσοτάκης είναι η Ελλάδα της σκληρής περιόδου των μνημονίων.
    η Ελλάδα όμως που βγαίνει καθαρά και αυτοδύναμα από αυτό το τέλμα, θα είναι μια χώρα με ισχυρό κοινωνικό κράτος, σεβασμό στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και ένα παραγωγικό μοντέλο που θα βασίζεται στην καινοτομία και την ενίσχυση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας και όχι στην ένταση της εκμετάλλευσης του κόσμου της εργασίας.
    Ανάλυση της παραπάνω δήλωσης
    Ο κ.Τζανακόπουλος εμφανίζει τον κύριο αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ,σαν εκπρόσωπο των Μνημονίων και ταυτόχρονα εμφανίζει την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σαν το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην χώρα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως την σωτηρία της Ελλάδας από τα Μνημόνια. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και με τα δύο τα χέρια Μνημόνια.  
    Η Αξιωματική Αντιπολίτευση μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει τους πολίτες. Ενώ συμβαίνουν άσχημα πράγματα στην χώρα, η ΝΔ δεν έχει καταφέρει να δείξει στην κοινωνία ότι είναι το κόμμα που μπορεί να εμπιστευτεί.
    Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τώρα θα έπρεπε να βρίσκεται στο 40% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7% με αυτά που έχει κάνει και όμως αυτό δεν συμβαίνει και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.
    1ος λόγος: Η επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ  είναι καταπληκτική όπως διαβάτε παραπάνω.
    2ος λόγος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα Αριστερό και για αυτό η εκπαιδευμένη στα αριστερά πρότυπα Ελληνική κοινωνία, δείχνει τεράστια ανοχή.  

    Σχετική Ενημέρωση el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου