Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα στην Αλεξανδρούπουλη


Τρένο του ΟΣΕ

Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα στην Αλεξανδρούπουλη

© Φωτογραφία : Public Domain
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας δεν πρόλαβε να σταματήσει το τρένο και παρέσυρε τους δύο άνδρες, ενώ μισή ώρα αργότερα η ίδια αμαξοστοιχία τραυμάτισε σοβαρά ένα ακόμη άτομο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Δύο άνδρες σκοτώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, ενώ ένας ακόμη άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσκομείο Έβρου.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, είδε τους δύο άνδρες, οι οποίοι πιθανότατα είναι μετανάστες, ξαπλωμένους στις σιδηροδρομικές ράγες, ωστόσο ήταν πολύ αργά για να σταματήσει το τρένο. Το περιστατικό συνέβη στο ύψος της Άνθειας.
Ο οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ωστόσο συνέχισε το δρομολόγιο μέχρι το Ορμένιο, όπως ορίζει σχετική παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Δυστυχώς όμως, η τραγική εξέλιξη της βραδιάς δεν είχε ολοκληρωθεί. Σχεδόν μισή ώρα μετά την αναφορά του δυστυχήματος και σε μια απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων η ίδια αμαξοστοιχία παρέσυρε και χτύπησε και τρίτο άτομο στη διασταύρωση του Λουτρού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο ο μηχανοδηγός φέρεται να μην αντιλήφθηκε παρά μόνο μετά που το χτύπησε.
Οι δύο πρώτοι άνδρες που χτύπησε το τρένο σκοτώθηκαν και βρέθηκαν διαμελισμένοι στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, ενώ ο τρίτος μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ στην Αλεξανδρούπολη όπου νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρότατα τραύματα. Παράλληλα, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο μηχανοδηγός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου