Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Το Ποτάμι αποχωρεί από το Κίνημα Αλλαγής και επίσημα


Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Το Ποτάμι αποχωρεί από το Κίνημα Αλλαγής και επίσημα

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία Ποταμιού και Κινήματος Αλλαγής, μετά από εισήγηση του Σταύρου Θεοδωράκη που υπερψηφιστηκε κατά την συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων.
Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν Ποτάμι και Κίνημα Αλλαγής, μετά από ένα πολύωρο συνέδριο και εν μέσω έντονης φημολογίας τον τελευταίο καιρό για επιθυμία του Σταύρου Θεοδωράκη να αποσύρει την παράταξή του από το κίνημα.
Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της ψηφοφορίας το απόγευμα της Κυριακής και μεταδίδει το ΑΠΕ — ΜΠΕ, το Ποτάμι θα αποχωρήσει τελικά από το ΚΙΝΑΛ, όπως είχε εισηγηθεί το πρωί κατά την έναρξη της συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού, στο Μέγαρο Μουσικής ο Στ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, δήλωσε κατά την εισήγησή του ότι ο αρχικός του στόχος που ήταν να διευρυνθούν οι δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής δεν επετεύχθη και η καλύτερη λύση αυτήν τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Ακόμη, ο κ Θεοδωράκης, έκανε γνωστό ότι θα γίνει συνέδριο του κόμματος από τον Σεπτέμβριο και διέψευσε τα σενάρια συνεργασίας με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ.
Να σημειωθεί ότι η Αθηνά Δρέττα, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και ο Παναγιώτης Βλάχος που ανήκουν στο Ποτάμι δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στο Κίνημα Αλλαγής.
Αντιδράσεις καταγράφηκαν και από τον ευρωβουλευτή Μίλτο Κύρκου και το ηγετικού στέλεχος Γιάννη Μεΐμάρογλου οι οποίοι ζήτησαν την παραμονή του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής, του Ποταμιού υπό προϋποθέσεις
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, επικαλούμενο πηγές, δεν επιθυμούσε να θέσει σε ψηφοφορία τη συγκεκριμένη πρόταση, επικαλούμενος διαδικαστικούς λόγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου