Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Π. Καμμένος: Αν χρειαστεί θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση


Πάνος Καμμένος

Π. Καμμένος: Αν χρειαστεί θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση αν και όταν έρθει η ώρα, τόνισε ο Πάνος Καμμένος. Χαρακτήρισε αδιαπραγμάτευτο το θέμα της ονομασίας. Επιτέθηκε στη ΝΔ και μίλησε για σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης πριν την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο.
Αδιαπραγμάτευτο το θέμα της ονομασίας, τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είπε πως όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, το κόμμα του θα εκτελέσει την λαϊκή εντολή που έχει λάβει και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση.
«Για εμάς το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και στο τέλος —τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσομε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση», είπε ο κ. Καμμένος εν μέσω χειροκροτημάτων από τα στελέχη των ΑΝΕΛ.
Επιπλέον, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας ότι εκείνοι που παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία με σύνθετη ονομασία εδώ και χρόνια, «τώρα μας κάνουν τους Μακεδονομάχους και τολμούν να λοιδορούν εμάς».
Ο κ. Καμμένος είπε επίσης, ότι υπάρχει στόχος ανατροπής της κυβέρνησης πριν τις 21 Αυγούστου οπότε και βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ζήτησε από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γιώργο Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Κατηγόρησε το Δημήτρη Καμμένο πως έπαιξε το ρόλο του μεσολαβητή για να γίνει προσέγγιση και άλλων βουλευτών των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου