Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Συλλήψεις Ελλήνων στα σύνορα της Κακαβιάς (βίντεο)


O 35χρονος ομογενής Κώστας Κατσίφας

Συλλήψεις Ελλήνων στα σύνορα της Κακαβιάς (βίντεο)

© Φωτογραφία: Facebook/Katsifas Konstantinos
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Όπως μεταδίδουν αλβανικά μέσα, συνελήφθησαν δυο Έλληνες που είχαν στην κατοχή τους εθνικιστικά σύμβολα και μαύρες κουκούλες, ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος σε 13 ακόμα άτομα, λίγες ώρες πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Δύο Έλληνες που κατευθύνονταν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα συνέλαβαν οι αλβανικές αρχές στα σύνορα στην Κακαβιά, όπως μεταδίδουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το δίκτυο Fax News συνελήφθησαν με την κατηγορία της διασποράς εθνικιστικού και θρησκευτικού μίσους και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι βρέθηκαν στις αποσκευές τους μπλούζες με εθνικιστικά σύμβολα και μαύρες κουκούλες.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αλβανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο σε 13 άτομα.
Αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν βίντεο, με τους σωματικούς ελέγχους στους οποίους υπόκεινται Έλληνες στα ελληνοαλβανικά σύνορα, υπό το φόβο επεισοδίων στην κηδεία του 35χρονου.
Δεκάδες λεωφορεία αναχώρησαν από την Ελλάδα με κατεύθυνση το χωριό Βουλιαράτες και από χθες είναι δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.
Μάλιστα, τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της χώρας μας, απηύθυναν έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στην Αλβανία, να τιμήσουν τον νεκρό, επιδικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου