Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «στοχευμένες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα»


ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «στοχευμένες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα»

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
«Ο ρόλος του δημόσιου τομέα είναι κρίσιμος, με στοχευμένες προσλήψεις» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για «κρεσέντο παροχών».
Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «κρεσέντο παροχών» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο ρόλος του δημόσιου τομέα είναι κρίσιμος» και περιλαμβάνει «στοχευμένες προσλήψεις».
«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει την ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους με απολύσεις και εκχώρηση κρίσιμων τομέων του στους ιδιώτες, η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας που δημιουργεί θέσεις εργασίας και προσελκύει επενδύσεις», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «σε αυτό το πλαίσιο, ο ρόλος του δημόσιου τομέα είναι κρίσιμος, με στοχευμένες προσλήψεις και αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες».
Νωρίτερα, μιλώντας από την Καστορία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επιτεθεί στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «κρεσέντο παροχών που έχει εξαπολύσει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά».
«Η χώρα δεν έχει ανάγκη αχρείαστες προσλήψεις στο δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, επενδύσεις κι ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που θα κάνουν την μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει μπροστά», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου