Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Τι υποστήριξε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ενώπιον των ανακριτών


Εξάρθρωση κυκλωμάτων λαθρεμπορίας χρυσού

Τι υποστήριξε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ενώπιον των ανακριτών

© Φωτογραφία: Ελληνική Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Με την κατάθεση του γνωστού ενεχυροδανειστή, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο αρχηγός του κυκλώματος, συνεχίστηκε η μαραθώνια διαδικασία των απολογιών των κατηγορούμενων για την υπόθεση της παράνομης εμπορίας χρυσού.
Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η απολογία του γνωστού ενεχυροδανειστή, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης εμπορίας χρυσού.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1», αρνήθηκε κάθε έκνομη ενέργεια και υποστήριξε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Ξεκαθάρισε δε, ότι οι δραστηριότητές του είναι απολύτως νόμιμες και ότι διαθέτει παραστατικά για κάθε εμπορική συναλλαγή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόσω απολογούταν, περίπου 20 υπάλληλοι των καταστημάτων του, πραγματοποιούσαν συγκέντρωση υποστήριξης.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο ενεχυροδανειστής, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, κατέθεσε αίτημα κατ' αντιπαράστασης εξέτασης με τον προφυλακιστέο Τούρκο υπήκοο, συριακής καταγωγής, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του συν-αρχηγού.
«Αν έγιναν παράνομες πράξεις, δεν έγιναν από εμένα» φέρεται να υποστήριξε σήμερα, ενώπιον των ανακριτών.
Από την πλευρά του, ο Τούρκους κατηγορούμενος, κατά τη χθεσινή του απολογία, ισχυρίστηκε ότι είναι νόμιμος υπάλληλος του ενεχυροδανειστή και ότι σε κάθε περίπτωση, διενεργεί πάντα για λογαριασμό του.
Το ίδιο φέρεται να κατέθεσε και ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και αδερφός του συν-αρχηγού, ο οποίος επίσης έχει προφυλακιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν κριθεί προφυλακιστέοι πέντε κατηγορούμενοι, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση και για τον φερόμενο ως αρχηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου