Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κ. Κατσίκης: Θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση, πλην Παπαχριστόπουλου

Κ. Κατσίκης: Θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση, πλην Παπαχριστόπουλου

Ενώ αύριο στη μία το μεσημέρι συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του κόμματος Κ. Κατσίκης εκτίμησε σήμερα τι προτίθεται να κάνουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. αν η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, όπως προανήγγειλε στη χθεσινή του συνέντευξη ο Αλ. Τσίπρας.
«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία διαφωνούμε, θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε», δήλωσε ο βουλευτής (ΘΕΜΑ 104,6).
«Το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει», πρόσθεσε ο κ. Κατσίκης.
Υποστήριξε, ακόμα, ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» και εκτίμησε ότι «οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή».
Θυμίζουμε ότι χθες το πρωί ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε (ΑΝΤ1) ότι «η κυβέρνηση ξεκίνησε να χτυπήσει διαφθορά-διαπλοκή, δεν τη ρίχνεις ποτέ και την αφήνεις να συνεχίσει το έργο της» και επανέλαβε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του παρά μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου