Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

«Σύρραξη» Κωνσταντινόπουλου - Κρεμαστινού στο ΚΙΝΑΛ

Ένταση στα έδρανα των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Σύρραξη» Κωνσταντινόπουλου - Κρεμαστινού στο ΚΙΝΑΛ

© Φωτογραφία : SOOC / Menelaos Myrillas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», δήλωσε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος για τον Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος με τη σειρά του, τον κατηγόρησε για «πολιτική αθλιότητα».
Άγρια κόντρα πυροδότησαν στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, οι πολιτικές εξελίξεις.
Ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέκρινε τον έτερο βουλευτή, Δημήτρη Κρεμαστινό, για την άποψη που εξέφρασε ότι μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση «ο διάλογος είναι πιο εύκολος μεταξύ ΚΙΝΑΛ — ΣΥΡΙΖΑ».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά λίγο πριν της εκλογές, εξέφρασε τη λύπη του και σημείωσε αιχμηρά «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».
​Οργισμένη ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος χαρακτήρισε «πολιτική αθλιότητα» την επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Κωνσταντινόπουλο. Μιλώντας στο ραδιόφωνο News247, ξεκαθάρισε ότι θα συνταχθεί με την άποψη του κόμματος σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Σχετικά με τον διάλογο ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κρεμαστινός επέμεινε στην άποψη ότι πρέπει να γίνει, πρώτα σε επίπεδο αρχηγών, μετά σε επίπεδο κομματικό και ύστερα να ακολουθήσει, αν ακολουθήσει η διαμόρφωση συγκλίσεων.
«Δεν έγινε ποτέ πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς, αν γινόταν μπορεί και να συνεργαζόμασταν στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Το κόμμα πρέπει να έχει κόκκινες γραμμές και με βάση αυτές να αποφασίσουμε για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Πρέπει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη να βάλει νερό στο κρασί του για να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία», είπε ο κ. Κρεμαστινός.
Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις,στη συγκεγκριμένη χρονική στιγμή,λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη.
Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα,αδικούν την προσπάθεια,όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης.
Λυπάμαι&ντρέπομαι πραγματικά!
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου