Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Άστατος σήμερα ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας


Σύννεφα και ήλιος

Άστατος σήμερα ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες να αναμένονται στα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ πτώση θα σημειώσει και ο υδράργυρος. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άστατος αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός, με πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Στα ανατολικά και νότια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα, από τα βόρεια.
Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα, γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια, με παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές — απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές, από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου