Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Επεισόδια και τραυματίες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο (βίντεο


Ένταση στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο

Επεισόδια και τραυματίες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο (βίντεο)

© Φωτογραφία: 902
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ τέσσερα μέλη της διοίκησής της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αποδίδει την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ. Στον «αέρα» ξανά το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Επίθεση σε μέλη της διοίκησής της καταγγέλλει η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες. Αποδίδει την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ.
Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, τέσσερα μέλη της διοίκησης τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από «βίαιη εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ — μη συνέδρων — στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.
Η ΓΣΕΕ αποδίδει ευθύνες στην κυβέρνηση και στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, «που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής».
Το πόρταλ 902 που απηχεί τις απόψεις του ΠΑΜΕ, κάνει λόγο για «σκηνικό σικέ επεισοδίων» το οποίο προσπάθησαν να στήσουν «εργατοπατέρες», «αξιοποιώντας θεατρινισμους για να το παίξουν και θύματα». Καταγγέλλει παρουσία μπράβων και ανθρώπων της νύχτας που αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης.
Η ίδια πηγή μεταδίδει: «με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση οι δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας αχρήστεψαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης τα μαφιοζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνέδριό σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν και να απειλούν τους εργαζόμενους, να αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη του Συνεδρίου».
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στη Ρόδο για τη διεξαγωγή του 37ου συνεδρίου της, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στην Καλαμάτα, αλλά τελικά αναβλήθηκε εν μέσω συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου