Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Χημικά σε πορεία αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα

Δυνάμεις των ΜΑΤ στην Αθήνα

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Χημικά σε πορεία αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με δυνάμεις της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Ρίψη χημικών και δακρυγόνων από τα ΜΑΤ. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, αστυνομία σε εμπορικά καταστήματα της Ερμού.
Ένταση σημειώθηκε αργά το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αντιεξουσιαστών υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ομάδα νεαρών συνεπλάκη με δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε ρίψη χημικών και δακρυγόνων.
Τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με ειδικές αστυνομικές δυνάμεις να είναι παρατεταγμένες σε διάφορα σημεία, προς αποφυγή των γενικευμένων επεισοδίων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται κατά μήκος της οδού Ερμού, ώστε να αποτραπούν τυχόν ζημιές σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ομάδα ατόμων έριξε μπογιές και καπνογόνα στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε ο «Ρουβίκωνας».
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των διαμαρτυριών μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου για τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου