Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Κρίση στο ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα, στα «μαχαίρια» Γεννηματά - Βενιζέλος


Φώφη Γεννηματά και Ευάγγελος Βενιζέλος

Κρίση στο ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα, στα «μαχαίρια» Γεννηματά - Βενιζέλος

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για «κινήσεις σκοπιμότητας». «Εμένα δεν με απασχολεί η επιλογή προσώπου, ο κ. Καμίνης είναι συμπαθέστατος».
Κρίσιμης σημασίας για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ θεωρείται η σημερινή, κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Οργανωτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά.
Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στις 4:00 το απόγευμα.
Όπως είναι φυσικό, τις εργασίες θα μονοπωλήσουν οι τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις, μετά την προαναγγελθείσα αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον «ΣΚΑΪ», το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κα Γεννηματά για «κινήσεις σκοπιμότητας», ενώ υποστήριξε ότι «δεν με θέλουν (σ.σ. στο κόμμα)», γιατί «θέλουν να σηματοδοτήσουν κάτι διαφορετικό».
Διαβεβαίωσε δε, ότι «εμένα δεν με απασχολεί η επιλογή προσώπου, ο κ. Καμίνης είναι συμπαθέστατος» και εκτίμησε ότι οι τρέχουσες εξελίξεις θα πλήξουν σημαντικά το ΚΙΝΑΛ.
Από την πλευρά της, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η κα Γεννηματά αναμένεται να απευθύνει έκκληση, προκειμένου να αποφευχθεί η εσωστρέφεια, ενώ εκτιμάται ότι θα στείλει μήνυμα αυτονομίας του ΚΙΝΑΛ έναντι τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, σε μία πρώτη αντίδραση στις τελευταίες καταιγιστικές εσωκομματικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου