Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Eviatop ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ Πιάστηκαν στα χέρια ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης με τοπικό παράγοντα στην Αμάρυνθο


Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης

Πιάστηκαν στα χέρια ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης με τοπικό παράγοντα στην Αμάρυνθο

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (142)
 0  0  0
Επεισόδιο σημειώθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στην Αμάρυνθο, το μεσημέρι της Κυριακής. Στα χέρια πιάστηκαν ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου, Πέτρο Σμιλάκο.
Από επεισόδιο σημαδεύτηκε η ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στην Αμάρυνθο, το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης πιάστηκε στα χέρια με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου, Πέτρο Σμιλάκο, με αφορμή διαφωνία για την εκλογική διαδικασία μεταξύ του κ. Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος.
Στο εκλογικό κέντρο εμφανίστηκε ο κ. Μαυραγάνης και ακολούθησε συμπλοκή με τον κ. Σμιλάκο, σύμφωνα με το eviakosmos.gr που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες.
Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και λόγω της έκρυθμης κατάστασης παραπάτησε και έπεσε η συνοδός του κ. Μαυραγάνη, Ελένη Γουρνή.
«Με ενημέρωσαν από το Εκλογικό Κέντρο όπου είναι δικαστικός αντιπρόσωπος ο ανιψιός μου στην Αμάρυνθο ότι διαπληκτίστηκε ο ίδιος με τον κ. Σμιλάκο γιατί εκείνος δε δέχτηκε να παραμείνουν μέσα στο εκλογικό άτομα που δεν είχαν εξουσιοδότηση», δήλωσε ο κ. Μαυραγάνης, μιλώντας στο ίδιο τοπικό μέσο. Πρόσθεσε ότι του μετέφεραν πως ο κ. Σμιλάκος χειροδίκησε στον δικαστικό αντιπρόσωπο.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι πήγε στο εκλογικό κέντρο να δει τι συμβαίνει και ζήτησε τον λόγο από τον κ. Σμιλάκο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το επεισόδιο. Στη συνέχεια, όπως είπε, μετέφερε σε νοσοκομείο την κ. Γουρνή.
Διαφορετική είναι η περιγραφή του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου, Πέτρου Σμιλάκου.
«Από το πρωί με έπιανε κόσμος και μου έλεγε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος που είναι και ανιψιός του κ. Μαυραγάνη, πρώην υπουργού, δίνει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια στον κόσμο και όχι μόνο», δήλωσε ο κ. Σμιλάκος στο ίδιο Μέσο.
«Πήγα και του είπα ότι η διαδικασία δεν γίνεται έτσι. Και πως δεν πρέπει να δίνει εκείνος τα ψηφοδέλτια. Λογοφέραμε. Έμεινα στο εκλογικό για αρκετή ώρα και τον είδα να μπαίνει ακόμα και στο παραβάν και καλά για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο να ψηφίσει δίνοντας του όμως πάλι ο ίδιος ψηφοδέλτιο. Εκεί τον πλησίασα και του ζήτησα να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι, και πως δεν του ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και έτσι κακώς μπήκε στο παραβάν. Ήμουν απ' έξω και τον είδα να του δίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος το ψηφοδέλτιο και θα το καταγγείλω στην αστυνομία και αρμοδίως», πρόσθεσε.
Για το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό, περιέγραψε τα εξής:
«Κάποιος ειδοποίησε στη συνέχεια τον κ. Μαυραγάνη που μπήκε με ύφος 40 Καρδιναλίων στο εκλογικό κέντρο και παρουσία του κόσμου έσπευσε σε μένα και άρχισε να με σπρώχνει. Τον συγκράτησαν κάποιοι και την ίδια ώρα η κα Γουρνή που ήταν μαζί της δέχτηκε επίσης μία σπρωξιά, αλλά δεν έπεσε κάτω γιατί την κράτησε η Μαρία Παπαγγελή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου