Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Νέο σόου Ζουράρι στη Βουλή: Στη ΝΔ πάσχουν από μία κουρασμένη ή μπατηρημένη κα@λα - Βίντεο


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις

Νέο σόου Ζουράρι στη Βουλή: Στη ΝΔ πάσχουν από μία κουρασμένη ή μπατηρημένη κα@λα - Βίντεο

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Από το βήμα της Βουλής, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο.
Ένα ακόμη… σόου δόθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, όταν στο βήμα της Ολομέλειας βρέθηκε ο Κώστας Ζουράρις.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το διυπουργικό νομοσχέδιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη».
Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία».
Και συμπλήρωσε: «Το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν, έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κα@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».
Στο ίδιο πλαίσιο και εμμένοντας στη χρήση της καθαρεύουσας, ο κ. Ζουράρις - σύμφωνα με το ΑΜΠΕ - εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ», επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή.
Συμβούλευσε δε, τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής» - δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.
Όπως είναι φυσικά, τα λεγόμενα του κ. Ζουράρι δεν έμειναν αναπάντητα από την κυβέρνηση, με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά, να σημειώνει ότι «όταν μετά δει την ομιλία του, ο κ. καθηγητής (σ.σ. Ζουράρις) θα αξιολογήσει και αυτός ότι τον αδικεί η σημερινή παρουσία και τα λεγόμενα του».
Όσον αφορά τη διάταξη για το πανεπιστημιακό άσυλο, ο κ. Γεωργαντάς διευκρίνισε ότι «δεν είναι βιαιότητα να έρχεται μια κυβέρνηση και να υλοποιεί αυτό το οποίο, με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, είπε προεκλογικά και το έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού».
Υπενθυμίζεται ότι το διυπουργικό νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων εμπεριέχει διατάξεις για την κατάργηση του ασύλου και την ενίσχυση της κυβερνησιμότητας των δήμων και των περιφερειών, αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου