Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

"Εισβολή" μεταναστών στο Σουφλί: Έσφαξαν και έφαγαν κατσίκια - Τους συνέλαβαν οι κάτοικοι

 

Εσωτερική Ασφάλεια 


Ηκατάσταση στον Έβρο είναι τραγική όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής. Οι μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, προκαλούν καταστροφές και τους κλέβουν τα ζώα, φέρνοντάς τους σε απελπιστική κατασταση.

Την στιγμή που το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης καταδίκαζε σε φυλάκιση 26 μηνών με αναστολή τον Εβρίτη κτηνοτρόφο γιατί προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία στη σύλληψη 8 Τούρκων που μπήκαν παράνομα στην χώρα και ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα τους, 29 μετανάστες δρούσαν ασύδοτοι και ανεξέλεγκτοι μερικές δεκάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, στο χωριό της περιοχής Σουφλίου.

Όλοι τους κατάφεραν να περάσουν ανενόχλητοι και χωρίς να εντοπιστούν από τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις μέσω του ποταμού Έβρου (αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπαίνουν τελικά μέσω… "Βουλγαρίας" στην συγκεκριμένη περιοχή) και έφτασαν στον ορεινό όγκο αναφέρει το evros-news.gr. Εκεί που συχνά εμφανίζονται και κυκλοφορούν σχεδόν με την άνεση τους… όλες οι φυλές του κόσμου.

Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι του Μεγάλου Δερείου, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι οποίοι έστειλαν και τις φωτογραφίες, νεαρός κτηνοτρόφος διαπίστωσε ότι του έκλεψαν δύο κατσίκες και πήγε στο χωριό να ενημερώσει τον πατέρα του.

Αυτοί, μαζί με νεαρούς συγχωριανούς τους έψαξαν μέσα στο δάσος και εντόπισαν τους 29 μετανάστες, νεαρούς στην πλειοψηφία τους, να έχουν ήδη μαγειρέψει και φάει τα δυο ζώα που έκλεψαν. Δίπλα τους άλλωστε υπήρχαν και τα σύνεργα αλλά και τα σκεύη της υπαίθριας κουζίνας που χρησιμοποίησαν

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου