Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

TUI: Τέλος τα ταξίδια προς Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την αναστολή του προγράμματος ταξιδιών της για τρία νησιά και δύο προορισμούς της Κρήτης ανακοίνωσε η τουριστική εταιρεία TUI.

Μετά την ανακοίνωση από τη βρετανική κυβέρνηση ότι θα επιβάλει καραντίνα 14 ημερών στους Βρετανούς που επιστρέφουν από έξι ελληνικά νησιά, η TUI UK έκανε γνωστό ότι αναστέλλει το πρόγραμμα ταξιδιών της για τρία νησιά και δύο προορισμούς της Κρήτης.

Αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ισχύει από σήμερα και μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αναστέλλει τα ταξίδια για Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο.

Επίσης, αναστέλλει, τερματίζοντας ουσιαστικά τη φετινή σεζόν, όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Βρετανία: Καραντίνα 14 ημερών σε όσους επιστρέφουν από επτά ελληνικά νησιά

Σε 14ήμερη καραντίνα αναμένεται να μπαίνουν όσοι ταξιδιώτες επιστρέφουν στη Βρετανία μετά από επίσκεψή τους σε επτά νησιά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky News, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι αφίξεις στην Αγγλία από τη Λέσβο, την Τήνο, τη Σέριφο, τη Μύκονο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ανακοίνωση έκανε στη Βουλή των Κοινοτήτων το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Γκραντ Σαπς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου