Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Διαφωνία εισαγγελέως και ανακρίτριας για τον βιασμό της 20χρονης - Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Δικαστική διαφωνία για τους δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι βίασαν μια 20χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Διαφωνία προέκυψε ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού μιας 20χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αλλοδαπούς, πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 34 και 45 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, οι δύο άνδρες οδήγησαν με τη χρήση βίας στο σπίτι τους την νεαρή και την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η διαφωνία εισαγγελέως-ανακρίτριας

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η εισαγγελέας και η 5η ανακρίτρια συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος ο 45χρονος, με χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ, ενώ διαφώνησαν για τον 34χρονο, που φέρεται να βίασε την 20χρονη.

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, με την υποχρέωση να παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο 34χρονος υποστήριξε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ ο 45χρονος ανέφερε ότι δεν συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι επικαλέστηκαν και οπτικό υλικό από κάμερα πρατήριο υγρών καυσίμων από τη στιγμή που η κοπέλα εισέρχεται στο αυτοκίνητό τους, χωρίς να φαίνεται ότι κάνει προσπάθεια να φύγει.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το πόρισμα της εξέτασης του ιατροδικαστή, που φέρεται να κάνει αναφορά για εκχυμώσεις και εκδορά στο σώμα της φοιτήτριας. Σύμφωνα πάντως με την υπεράσπιση, ερμηνεύονται ότι δεν συνδέονται με βιασμό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου