Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η δεύτερη πράξη της ιστορικής διαδικασίας - Όλες οι εξελίξεις μέσα από το Εφετείο

 

COVID-19
Κρούσματα: 
36.191.229
Ανέρρωσαν: 
25.256.522

Θάνατοι: 
1.056.325
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινά με την αγόρευση της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών, ενώ αργότερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές.

Έφτασε η ώρα των ποινών στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου χθες, σήμερα θα ανακοινωθούν οι ποινές των κατηγορούμενων.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι με την αγόρευση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου επί των ελαφρυντικών, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά των κατηγορουμένων.

Θα ακολουθήσει δευτερολογία των συνηγόρων των κατηγορούμενων και αφού αποσυρθεί το δικαστήριο, θα ανακοινώσει την απόφαση σε ποιους και ποια ελαφρυντικά θα αναγνωριστούν.

Η ίδια διαδικασία με πρόταση εισαγγελέως, αγορεύσεις συνηγόρων και απόφαση δικαστηρίου, θα ακολουθήσει και για τις ποινές που θα επιβάλει το δικαστήριο. 

Εκτιμάται ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει σήμερα και για τις αναστολές, δηλαδή ποιοι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη φυλακή εάν δεν δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή τους. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, θα διαταχθεί η προσαγωγή των κατηγορουμένων στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου