Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Τι επιδιώκει ο Τραμπ με τις δηλώσεις για νοθεία: «Εξωθεί στη βία ψηφοφόρους» λέει Ελληνοαμερικανός

 

COVID-19
Κρούσματα: 
46.921.878
Ανέρρωσαν: 
31.392.156

Θάνατοι: 
1.207.022
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Από 
Αμερικανικές εκλογές (158)
Βρείτε μας

«Επικίνδυνες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Τραμπ «περί νοθείας» ο Γιάννης Καμπόλης, σημαίνον στέλεχος αμερικανικής εταιρείας, μεταφέροντας τον παλμό από τις ΗΠΑ.

«Επικίνδυνες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Τραμππερί «νοθείας» και «εξευτελισμού του συστήματος ψηφοφορίας» ο Γιάννης Καμπόλης, συντονιστής Τεχνικών Ομάδων και Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας Electrosonic Inc., με πελάτες -μεταξύ άλλων- το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, τη NASA, τη Disney και τη Microsoft, καθώς εκτιμά ότι με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε νέα έκτροπα και βίαιες συγκρούσεις.

«Ουσιαστικά παρότρυνε τους φανατικούς ψηφοφόρους του να βγουν στους δρόμους και να τα σπάσουν και να τα κάψουν» εξηγεί.

«Είναι τρελό! Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για μια πάρα πολύ ανεύθυνη και εξαιρετικά επικίνδυνη στάση η οποία δεν ξέρουμε πού θα μπορούσε να οδηγήσει. Παρόλο που ο Αντιπρόεδρος Πενς αμέσως προσπάθησε να "τα μαζέψει", αμβλύνοντας το κλίμα και την οξεία πολεμική ρητορική, που οδηγεί σε εμφύλιο τις ΗΠΑ, και, σε αντίθεση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, είπε ότι θα συνεχιστεί κανονικά η καταμέτρηση των ψήφων».

Εξάλλου, προσθέτει ο κ. Καμπόλης, δεν μπορεί μια προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο να σταματήσει την καταμέτρηση των ψήφων, κάτι που ανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς «η καταμέτρηση είναι ζήτημα εσωτερικό κάθε Πολιτείας, βάσει της δικής της νομοθεσίας».

«Αυτά που είπε ο Ντόναλντ Τραμπ πριν λίγη ώρα είναι απαράδεκτα, ανυπόστατα, που ακόμη κι έναν εχέφρονα ψηφοφόρο του θα πρέπει να τον θυμώνουν. Από εκεί και πέρα, όντως ελέγχει το Ανώτατο Δικαστήριο, και μετά την πλήρη καταμέτρηση των ψήφων, θα πρέπει να παρακολουθούμε να δούμε τι μπορεί να μαγειρευτεί» καταλήγει ο κ. Καμπόλης.

Αμερικανικές εκλογές 2020: Δείτε live τα αποτελέσματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου