Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Newsroom email: info@pronews.gr

 


Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέει η παροιμία και κάποιοι θεωρούν ότι θα μπορέσουν να βάλουν περιορισμούς σε κάθε είδους δραστηριότητες των πολιτών. Των ερωτικών συμπεριλαμβανομένων, αφού από ό,τι φαίνεται στο στόχαστρο των "ειδικών" μπαίνει ακόμη κι αυτή. 

Όχι, δεν είναι βιβλίο δυστοπίας, είναι ένα ακόμη βήμα προς τον ολοκληρωτικό έλεγχο των πολιτών. Διότι ποιος ο λόγος να στοχεύεις την... ερωτική δραστηριότητα των νέων ανθρώπων στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αν δεν σκοπεύεις να κινηθείς προς τα εκεί;

Πέραν του ζητήματος του "επιστημονικού πληθωρισμού" που έχει προκύψει, με τους επιστήμονες να θέλουν με οποιονδήποτε τρόπο να βγουν στα κανάλια, η υιοθέτηση τέτοιων ακραίων απόψεων από το κυρίαρχο μηντιακό σύστημα, δείχνει ότι κάποιοι επιθυμούν να βάλουν περιορισμούς ακόμη και στο κρεβάτι των νέων. Έτσι λοιπόν ο κ. Κωνσταντινίδης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, ζηλεύοντας προφανώς τους λοιμωξιολόγους, μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι της ανάλυσης των αιτίων της πανδημίας, κατηγοριοποιώντας αυτή την φυσική για τους νέους δραστηριότητα ως "επικίνδυνη".

Άκριτα τα ΜΜΕ σπεύδουν να υιοθετήσουν και να αναπαράγουν αυτού του είδους τις απόψεις, διότι "εξυπηρετεί" το αφήγημα της κυβέρνησης για περαιτέρω περιορισμούς.

Στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας θέλουν να μπουν ακόμη και στην κρεββατοκαμαρά μας, σπάζοντας επί της ουσίας κάθε έννοια σφαίρας ιδιωτικότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου