Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Τρόμος στη Γερμανία με αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζούς: Αυξάνονται οι νεκροί - Συνελήφθη ο δράστης

 

COVID-19
Κρούσματα: 
62.817.792
Ανέρρωσαν: 
40.184.166

Θάνατοι: 
1.460.562
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πεζόδρομο στην Τρίερ της Γερμανίας, χτυπώντας και τραυματίζοντας ανυποψίαστους περαστικούς.

Αυξάνεται η λίστα των νεκρών που προκάλεσε οδηγός ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περαστικούς σε πεζόδρομο της πόλης Τρίερ στη δυτική Γερμανία.

Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους τέσσερις, ανάμεσά τους και ένα παιδί. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο δύο ατόμων. 

​Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 10, ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό. Το βίντεο που ακολουθεί φέρεται να δείχνει τη στιγμή της σύλληψης.

​Τα κίνητρά του, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ πρόκειται για Γερμανό 51 ετών που όπως λέει ο δήμαρχος της πόλης Βόλφραμ Λάιμπε ήταν σε «αμόκ».

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην τηλεόραση της Bild, το αυτοκίνητο, μάρκας Range Rover κινείτο με ταχύτητα 70-80 χλμ/ώρα και πλησιάζοντας το πλήθος συνέχισε να επιταχύνει.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες για δύο νεκρούς και σύλληψη του δράστη με ανάρτησή της στο Twitter όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε συλλάβει ένα άτομο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Παρακαλώ συνεχίστε να αποφεύγετε το κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου