Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Πολύ θα το απολαύσουμε αν δούμε μπάτσους να πλακώνονται με παπάδες

 

Πολύ θα το απολαύσουμε αν δούμε μπάτσους να πλακώνονται με παπάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 | 11:13 μ.μ.




Πολύ περιέργεια έχουμε για την εξέλιξη του "αντάρτικου" που αποφάσισε η ηγεσία της επικρατούσας θρησκείας, με την οποία η "δεξιά του Κυρίου" αποφάσισε για πρώτη φορά να ανοίξει μέτωπο με την κυβέρνηση των "αρίστων".

Αν πιστέψουμε τον Σωτήρη  Τζούμα γνωστό για τις σχέσεις του με την παπαδίστικη ιεραρχία από την εποχή του  Χριστοδούλου ακόμα "ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και η Σύνοδος είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος αυτή τη φορά και να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να υποτιμήσει άλλο την Εκκλησία και τους πιστούς"!

Πάντως αν δούμε μπάτσους να πλακώνονται με παπάδες και θρησκόληπτους πολύ θα το απολαύσουμε. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, οι εκκλησίες θα παρέμεναν κλειστές για το θρησκευόμενο ποίμνιο ενώ στην γιορτή των Θεοφανίων δε θα γινόταν αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.

Μπροστά σ' αυτή την απόφαση η ΔΙΣ που συνεδρίασε σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση όπου γράφει ότι "δεν συναινεί στα νέα Κυβερνητικά μέτρα ως προς τη λειτουργία των Ιερών Ναών, και εντέλλεται οι Ιεροί Ναοί να παραμείνουν ανοικτοί για την συμμετοχή των πιστών στη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των υδάτων εντός των Ιερών Ναών της Εορτής των Θεοφανείων".

Λέτε να παρακολουθήσουμε κωμικές σκηνές με πρωταγωνιστές μπάτσους και ρασοφόρους; Ας το ευχηθούμε
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου