Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή (19/02) η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία είχε παρουσιάσει παράλυση στα κάτω άκρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στην Κέρκυρα.

 Κέρκυρα: Εξιτήριο πήρε η 40χρονη νοσηλεύτρια

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας που εμφάνισε παράλυση στα κάτω άκρα αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στην Κέρκυρα.

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή (19/02) η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία είχε παρουσιάσει παράλυση στα κάτω άκρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στην Κέρκυρα.

Όπως ενημέρωσε, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, Λεωνίδας Ρουμπάτης, η περιπέτεια της άτυχης νοσηλεύτριας είχε αίσιο τέλος.

«Τέλος καλό όλα καλά, μετά από μια σύντομη περιπέτεια. Με πολλές ευχαριστίες από μέρους της, για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του Νοσοκομείου μας ιδιαίτερα για την αμέριστη ιατρική φροντίδα του νευρολόγου κ. Λελούδα και πολλές ευχές από μέρους μας για σύντομη επάνοδο στα νοσηλευτικά της καθήκοντα», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η νοσηλεύτρια είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν έχοντας στο πλευρό της έναν γιατρό και μια συνάδελφό της.

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!» έγραψε.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διευκρινιστεί εάν η παράλυση της ήταν παρενέργεια της δεύτερης δόσης του εμβολίου ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου