Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Δεκάδες προσαγωγές μετά την παρέμβαση στα γραφεία της Ν.Δ.

 Δεκάδες προσαγωγές μετά την παρέμβαση στα γραφεία της Ν.Δ.

Παρέμβαση διαμαρτυρίας με τρικάκια και πανό στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, αλληλέγγυων στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, προσαγωγές από την αστυνομία, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ



Επίδειξη δύναμης της αστυνομίας απέναντι σε περίπου 150 αλληλέγγυους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Αφού τους εγκλώβισε στο σταθμό του ηλεκτρικού «Μοσχάτου» προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές οδηγώντας τους στην Κρατική Ασφάλεια.
Ακολουθήστε μας στο Google news 

Παρέμβαση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο πραγματοποίησαν αρκετές δεκάδες ατόμων φωνάζοντας συνθήματα, σηκώνοντας πανό και πετώντας τρικάκια έξω από το κτίριο του κυβερνώντος κόμματος στην οδό Πειραιώς. Το συγκεντρωμένο πλήθος πραγματοποίησε μια ειρηνική διαμαρτυρία εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο μετά την συγκέντρωση, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε τουλάχιστον 90 προσαγωγές από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Μοσχάτο» για «διατάραξη κοινής ειρήνης» και «παράβαση των μέτρων για τη δημόσια υγεία».

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η κατηγορία περί παράβασης των μέτρων για τη δημόσια υγεία καθώς -όπως αναφέρουν οι προσαχθέντες- την ίδια ώρα η αστυνομία επιχειρεί να τους στοιβάξει σε λιγοστά μέσα μεταφοράς οδηγώντας τους στην ΓΑΔΑ και ειδικότερα στην Κρατική Ασφάλεια.

Η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα» καλεί σε συγκέντρωση στον ηλεκτρικό σταθμό Μοσχάτου «προκειμένου να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συντρόφους/ισσες που είναι εγκλωβισμένοι και να απαιτήσουμε την άμεση αποχώρησή τους».

► «Φωνακλάδες» που «ρυπαίνουν» οι αλληλέγγυοι στον Δ. Κουφοντίνα, λέει η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου