Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Απάντηση σε όλους όσοι την κριτικάτουν όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, δίνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με story της στο Instagram.

 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Απάντηση στην κριτική από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που ξεκαθαρίζει ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αποκαλυφθεί η δράση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Απάντηση σε όλους όσοι την κριτικάτουν όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, δίνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με story της στο Instagram. 

Η ηθοποιός συμμετείχε στη χθεσινή διαμαρτυρία που έγινε έξω από το υπουργείο Πολιτισμού με αίτημα την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, μετά και τις σοκαριστικές καταγγελίες κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο;» σημείωσε η κα Αναστασοπούλου από το σημείο.

Η δήλωσή της αυτή δημιούργησε πολλά σχόλια, με την ηθοποιό να καταγγέλλεται για απραξία. Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει όμως, πως είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της.

«Προς όλους όσους περιμένουν στη γωνία να κατηγορήσουν όσους τους είχαν εκμυστηρευτεί γεγονότα και δεν αποκαθήλωσα το θύτη νωρίτερα. Παρακαλώ να στρέψετε το μένος σας εκεί που πρέπει. Προσωπικά έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και δεν εισακούστηκα ποτέ. Μίλησα στην αστυνομία. Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσα τα θύματα να μιλήσουν και δεν μπορούσαν. Αν το θύμα δεν δέχεται από φόβο να μιλήσει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κατάφερα όμως ακόμα και 20 χρόνια μετά. Μην πυροβολείτε. Παρακαλώ. Έχουμε ήδη τεράστιο βάρος να διαχειριστούμε. Μην είστε άδικοι».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM/PENELOPEANASTASOPOULOU
Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου