Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Μπογιές στο Ίδρυμα Γουλανδρή στο Παγκράτι υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, πέταξαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης

 Περιπολικό

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από 
 0  0  0
Βρείτε μας

Μπογιές στο Ίδρυμα Γουλανδρή στο Παγκράτι υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, πέταξαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης.

Άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση πριν από λίγο στο Ίδρυμα Γουλανδρή, στην οδό Ερατοσθένους 13 στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, οι δράστες πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας, καταδικασμένου για την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 62χρονος πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου και απεργία δίψας από 22 Φεβρουαρίου, με αίτημα την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετέβη εκτάκτως στην ΓΑΔΑ, ώστε να συμμετάσχει σε σύσκεψη για τα μέτρα της ΕΛΑΣ απέναντι στις επιθέσεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εκεί συναντήθηκε με τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής και τον Διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, και ζήτησε αφενός ενημέρωση για τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τις προθέσεις των «υποστηρικτών του Κουφοντίνα» σε ένα ενδεχόμενο θάνατό του, αλλά και για τα μέτρα που έχει αποφασιστεί να ληφθούν εάν υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις.

Μάλιστα, στα Εξάρχεια, αναρχικοί έστησαν μπλόκο, πραγματοποιώντας ελέγχους ώστε να εντοπίσουν αστυνομικούς σε αυτοκίνητα ή μηχανάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου