Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

LIVE: «Μονομαχία» Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή για την αστυνομική βία

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν στη Βουλή Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας μετά την επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη και αστυνομική βία.

Μετωπική σύγκρουση σήμερα στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη και την αστυνομία βία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα την «πρωτοφανή αστυνομική βία εις βάρος των πολιτών με πρόσχημα την τήρηση υγειονομικών μέτρων που ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διαρκώς παραβιάζουν».

Με αφορμή δε τον ξυλοδαρμό του πολίτη από αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας, κατήγγειλε, δε, «κρεσέντο φαινομένων αστυνομικής βίας». 

Σημειώνεται πως την Τρίτη, αίσθηση προκάλεσε και ο ξυλοδαρμός αστυνομικού κατά τα εκτεταμένα επεισόδια που ξέσπασαν στη Νέα Σμύρνη ύστερα από την ειρηνική πορεία πολιτών για την αστυνομική βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου