Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Περιστέρι: Σε αστυνομικό κλοιό η οδός Βεάκη για την αποφυγή κορονοπάρτι - Επιχείρηση αλά Βαρνάβα

 


Οδός Βεάκη - Περιστέρι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.04.2021
Βρείτε μας
Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν από το απόγευμα την οδό Βεάκη στο Περιστέρι, προκειμένου να αποτρέψουν συγκέντρωση κόσμου και διοργάνωση κορονοπάρτι, όπως συνέβη τα περασμένα βράδια.
Σε προληπτικό αποκλεισμό της οδού Βεάκη στο Περιστέρι, για την αποφυγή κορονοπάρτι, προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις το απόγευμα της Τρίτης (20/04).
Στην περιοχή αναπτύχθηκαν δυνάμεις από διάφορα αστυνομικά σώματα προκειμένου να αποτρέψουν τη διεξαγωγή νέων κορονοπάρτι στο σημείο, όπως συνέβη τα τελευταία βράδια.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΟΔΟΣ, της ομάδας Δράση και μονάδες των ΥΜΕΤ.
Πραγματοποιούνται έλεγχοι της αστυνομίας σε αυτοκίνητα με κόσμο ώστε να διαπιστωθεί αν κινούνται με την προβλεπόμενη άδεια στην περιοχή.
Οδός Βεάκη- Περιστέρι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.04.2021
Οδός Βεάκη- Περιστέρι
Η αστυνομική επιχείρηση γίνεται στα πρότυπα της αντίστοιχης που έγινε στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι πριν μερικές ημέρες.
Οδός Βεάκη - Περιστέρι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.04.2021
Οδός Βεάκη - Περιστέρι

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ στην Βαρνάβα

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16/04), μέλη της νεοσύστατης Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) πραγματοποίησαν ελέγχους σε περαστικούς στην περιοχή και στάθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα, δημιουργώντας έναν αστυνομικό κλοιό ώστε να μην προσέρχεται ο οποιοσδήποτε δεν είχε σχετική βεβαίωση μετακίνησης.
Αφορμή στάθηκε η διοργάνωση κορονοπάρτι με την παρουσία dj και πλήθους κόσμου, χωρίς κανέναν μέτρο προστασίας, μέχρι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (10/04).
Μάλιστα, υπήρχαν κάτοικοι που χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια, όταν εμφανίστηκαν αστυνομικοί στην πλατεία.
Οι περαστικοί μπορούσαν να εισέλθουν στην πλατεία και να περπατήσουν, ωστόσο απαγορευόταν να καθίσουν στα παγκάκια ενώ μπορούσαν να προμηθευτούν όσα χρειάζονταν από το περίπτερο της γειτονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου