Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Πούτιν: Η ανάπτυξη τριών αξιόπιστων εμβολίων αποδεικνύει τις επιστημονικές δυνατότητες της Ρωσίας

 


Βλαντίμιρ Πούτιν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021
Βρείτε μας
Τα επόμενα βήματα της Ρωσίας μετά την πανδημία παρουσιάζει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην ετήσια ομιλία του προς το κοινοβούλιο σήμερα Τετάρτη.
Η ανάπτυξη τριών εμβολίων κατά της COVID-19 καταδεικνύει τις ολοένα και μεγαλύτερες επιστημονικές δυνατότητες της Ρωσίας, διεμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ετήσια ομιλία του προς το κοινοβούλιο σήμερα Τετάρτη, όπου παρουσιάζει το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης από την πανδημία.
«Η ανάπτυξη τριών αξιόπιστων και ασφαλών εμβολίων κορονοϊού από ρωσικά ινστιτούτα καταδεικν ύει τις ολοένα και μεγαλύτερες επιστημονικές δυνατότητες της χώρας» σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα εμβόλια Sputnik V, EpiVacCorona και Covivac.
Ο ίδιος απηύθυνε νωρίτερα έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσουμε τον ιό».
Βλαντίμιρ Πούτιν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021
Κόσμος
Πούτιν: Εμβολιαστείτε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσουμε τον κορονοϊό
Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να έχει η επόμενη γενιά καλύτερες ευκαιρίες, δεσμεύτηκε ο Ρώσος Πρόεδρος ενώ πρόσθεσε πως ο στρατηγικός στόχος είναι η επίτευξη βιώσιμης αύξησης του πληθυσμού και διασφάλισης ανόδου του μέσου προσδόκιμου ζωής στη Ρωσία στα 78 έτη ως το 2030.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου