Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα: "Τη βίασε επτά φορές" - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

 


ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.06.2021
Βρείτε μας
"Τη βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο". Τι λέει η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα.
Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια, η οποία καταγγέλλει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατά συρροή και ξυλοκοπήθηκε από ένοικο διαμερίσματος στα Πετράλωνα.
Είναι η πρώτη που είδε τη γυναίκα και τη βρήκε ημίγυμνη, όπως λέει στον ΑΝΤ1 η γυναίκα που αντιλήφθηκε ότι η 50χρονη ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου.
Σύμφωνα με την ίδια, η καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και έδωσε κατάθεση στις Αρχές, «επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Ακούσαμε φωνές. Αυτή εδώ πέρα βασανιζότανε και μούγκριζε, αλλά δεν την άκουσε κανένας. Εμείς 2 η ώρα καταλάβαμε τι γινότανε. Αλλά καθυστέρησε η αστυνομία να 'ρθει. Ήρθε 10 το βράδυ. Θα περίμενε μέσα αυτός; Πώς βγήκε δεν ξέρουμε... Δύο φορές πήραμε το 100, "ελάτε τώρα που είναι εδώ"» δηλώνει.

Μάλιστα, η γειτόνισσα αναφέρει πως ο άνδρας «έδερνε όλο τον καιρό» τη μητέρα του, η οποία είναι επίσης καθαρίστρια.
Επίσης, όπως υποστηρίζει η ίδια, όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε πως εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη απείλησε ότι θα σκοτώσει ένα γάτακι που υπάρχει στη γειτονία αλλά «και εμένα και την κόρη μου» επειδή «τη βγάλαμε έξω».

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη του καταγγελλόμενου βιασμού της 50χρονης, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας.
«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς» είπε συγκεκριμένα.
Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη έχει πάρει εξιτήριο από το γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου