Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ήττα Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός μετά από αγώνα "θρίλερ"- Πρωταθλητής ο Τζόκοβιτς

 


Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.06.2021
Βρείτε μας
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να πάρει τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να υποτάξει τον Τζοκοβιτς στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, που επικράτησε με 5-2.
Ο Σέρβος κατάφερε, μετά από ένα δυναμικό comeback στο τρίτο σετ να στεφθεί για ακόμη μία φορά «βασιλιάς» του Ρολάν Γκαρός.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε έτσι τον 19ο τίτλο σε Γκραν Σλαμ σε έναν τελικό πραγματικό θρίλερ, καθώς ο 'Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη.

«Αέρας» τα πρώτα σετ για Τσιτσιπά

Μέχρι την έναρξη του τρίτου σετ η επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά φαινόταν σίγουρη καθώς είχε καταφέρει να λυγίσει τον βετεράνο αντίπαλό του κλέβοντάς του και τα δύο σετ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6 στο τάι μπρέικ και να προηγείται 1-0 του Νόβακ Τζόκοβιτς.
Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 2-0 φτάνοντας πολύ εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 6-2 και μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου.
Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς έσπευσε να αντιδράσει στο τρίτο σετ του τελικού και επικράτησε με 6-3 του Στέφανου Τσιτσιπά μειώνοντας σε 2-1 στα σετ του τελικού.
Η αντεπίθεση του συνεχίστηκε και στο τέταρτο σετ με τον Σέρβο να επικρατεί με 6-2 και να ισοφαρίζει σε 2-2.
Τελικά ο Τζόκοβιτς στο τέλος έκανε τη μεγάλη ανατροπή παίρνοντας το game, το σετ και το ματς με 6-4 και 3-2 σετ, σε έναν μαραθώνιο άνω των 4 ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου