Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ακρίτα: Θα σας πω εγώ πού είναι η Εκκλησία - Μήνυση εναντίον μου για ανάρτηση στο Facebook

 


Βρείτε μας
Για μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της, κάνει λόγο η Έλενα Ακρίτα, υποστηρίζοντας ότι έγινε "από την Εκκλησία" με αφορμή ανάρτηση για την πρόσληψη ιερέων.
Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο (07/08), η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου έκανε αναφορά για προσλήψεις παπάδων και απομακρύνσεις πυροσβεστών, προσθέτοντας πως «μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της».
Η γνωστή δημοσιογράφος, επανήλθε σήμερα και με νέα της ανάρτηση, δηλώνει ότι η Εκκλησία της έκανε μήνυση για την παραπάνω αναφορά της, μέσω όπως λέει «του Εκκλησία online - ekklisiaonline.gr».

«Επειδή αναρωτιέστε πού είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, να σας πω εγώ πού είναι. Κάνει μήνυση σε μένα μέσω του Εκκλησία online - ekklisiaonline.gr για αυτό που έγραψα» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η επίμαχη ανάρτηση

Στην ανάρτησή της μάλιστα, δημοσιεύει το περιεχόμενο της «επίμαχης» που φαίνεται να «προκάλεσε» την δικαστική αγωγή:
«Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπαδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου