Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ανακοινώνει αντιπρόεδρο την ερχόμενη Δευτέρα ο Ν.Τραμπ – Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα Ο ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ για το 2024, Τζέισον Μίλερ, δήλωσε στο Fox News ότι η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί «την επόμενη Δευτέρα» 09.07.2024 | 06:40

 


Μεταξύ του κυβερνήτη της Βόρειας Ντακότα, Νταγκ Μπέργκαμ και του γερουσιαστή του Οχάιο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς, θα διαμορφωθεί σύμφωνα με πληροφορίες η τελική απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για τον αντιπρόεδρο του για το 2024.

Όπως αναφέρουν πηγές στο αμερικανικό μέσο ο 67χρονος Μπέργκαμ και ο 39χρονος Βανς είναι τα φαβορί για τη θέση του αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων, με τον γερουσιαστή της Φλόριντα Μάρκο Αντόνιο Ρούμπιο να είναι το αουτσάιντερΟ Μπέργκαμ και ο Βανς φημολογούνταν εδώ και καιρό ότι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους για να είναι το Νο. 2 του Τραμπ, αλλά ο 45ος πρόεδρος και η εκστρατεία του φρόντισαν να μην αποκαλύψουν τις προθέσεις τους.

Ο ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ για το 2024, Τζέισον Μίλερ, δήλωσε στο Fox News τη Δευτέρα ότι η επιλογή θα ανακοινωθεί «την επόμενη Δευτέρα», την πρώτη ημέρα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι.Μια πηγή κοντά στον Τραμπ έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στον κυβερνήτη της Βόρειας Ντακότα, λέγοντας ότι ο Μπέργκαμ είχε 50% πιθανότητες να επιλεγεί και ο Βανς είχε 30%, με τον Ρούμπιο να είναι στο 10%.

«Θα έδινα στον Μπέργκαμ και στον Βανς λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τον Μάρκο», πρόσθεσε η πηγή.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι καθένας από τους τρεις υποψηφίους που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Τραμπ ενημερωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Ρούμπιο θα είναι στη συγκέντρωση του Τραμπ στο Ντοράλ της Φλόριντα το βράδυ της Τρίτης.

Ο Τραμπ έχει άλλη μια συγκέντρωση στη δυτική Πενσυλβάνια το Σάββατο, με αρκετούς στο περιβάλλον του να εκτιμούν πως εκεί θα ανακοινώσει τον Βανς, ο οποίος εκπροσωπεί το γειτονικό Οχάιο.

Ωστόσο, ο υποψήφιος για την προεδρία θα μπορούσε να κάνει την ανακοίνωση, είτε σε μια οποιαδήποτε εκδήλωση της εκστρατείας του είτε ακόμα και σε ανάρτηση στο Truth Sociapronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου