Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Τα δύο “σκοτεινά σημεία” στις διατυπώσεις της βιντεοσκοπημένης ανακοίνωσης του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Υποψηφιότητα Κασσελάκη: Οι δύο λέξεις που δεν είπε και η “ντρίπλα” με το Πόθεν Έσχες

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI


Αξιοπερίεργες διατυπώσεις και δύο (τουλάχιστον) σκοτεινά σημεία φαίνεται να έχει η σημερινή βιντεοσκοπημένη ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία φέρεται να ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρώτο «σκοτεινό σημείο» φαίνεται να είναι η απουσία δύο αυτονόητων για μία τέτοια ανακοίνωση λέξεων: Το «είμαι υποψήφιος» ή κάτι παρεμφερές ώστε να ξεκαθαρίζεται η πρόθεση της ανακοίνωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να επιβεβαιωθεί ο χαρακτήρας της χρειάστηκε να υπάρξει επικοινωνία, με τους συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη που δήλωσαν ότι πρόκειται για ανακοίνωσή υποψηφιότητας.Το δεύτερο «σκοτεινό σημείο» αφορά την έκκληση που απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να ζητήσει την ψήφο τους καλεί στο να «μην περιμένετε την ώρα των εκλογών για Πρόεδρο. Γεμίστε τώρα τις ΟΜ και τις Νομαρχιακές. Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους».Αυτά ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής σημειώνει πως «Είμαι εδώ, για να μην αποκλειστεί καμία υποψηφιότητα. Είμαι εδώ, για να μην αποκλειστεί κανένας ψηφοφόρος από την κάλπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου