Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Το ενδεχόμενο γενικών εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρεται να εξετάζει η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι,


Εκλογές στη Βρετανία το Νοέμβριο;

© AFP 2018 / Rodger Bosch / POOL
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα ΜέιΤο ενδεχόμενο γενικών εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρεται να εξετάζει η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, καθώς δέχεται πυρά τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό της χώρας για τον τρόπο που διαπραγματεύται με την ΕΕ για το Brexit.
Για γενικές εκλογές το Νοέμβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ετοιμάζεται η ομάδα της Τερέζα Μέι, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα συνεργάτες της πρωθυπουργού της χώρας.
Με αυτή την κίνηση η Μέι θα επιδιώξει να διασώσει την πρωθυπουργία και τις συνομιλίες για το Brexit, καθώς οι Βρυξέλλες απορρίπτουν τις περισσότερες από τις βρετανικές προτάσεις, γράφει η εφημερίδα The Sunday Times.
Νωρίτερα άλλα μέσα μετέδωσαν ότι υπουργοί στην κυβερνητική σύσκεψη της προσεχούς Δευτέρας, θα ζητήσουν από τη Μέι να παρουσιάσει εναλλακτικό σχέδιο για τη μελλοντική σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΕΕ μετά την αποχώρηση.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, δέχεται πυρά τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό της χώρας για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι συνομιλίες ΕΕ —Μεγάλης Βρετανίας, και ειδικά για την αδιαλλαξία της να επαναξιολογήσει τις επονομαζόμενες προτάσεις της Chequers που αφορούν το ζήτημα των συνόρων με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου