Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Προσχώρησε στη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης

Ο Χάρης Θεοχάρης

Προσχώρησε στη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Ο βουλευτής, είχε σήμερα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, όπου και διαπιστώθηκε ταύτιση των απόψεών τους στα ζητήματα της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων.
Ανακοινώθηκε και επίσημα η ένταξη του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Θεοχάρη με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και διαπίστωσαν ότι οι απόψεις του ανεξάρτητου βουλευτή ταυτίζονται με εκείνες του κ. Μητσοτάκη, τόσο στα ζητήματα της οικονομίας όσο και των μεταρρυθμίσεων.
«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης.
Πρόσθεσε πως έχει έρθει η ώρα να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να εισέλθει η χώρα στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη για το στόχο αυτό, απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και ενότητα «όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου