Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες


Καταιγίδα στην Αθήνα

Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

© Φωτογραφία : Andrea Bonetti
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο καιρός θα επιδεινωθεί από το απόγευμα σύμφωνα με την ΕΜΥ σε όλη τη χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά του, οι βροχές και οι καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Τρίτη, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου